Prognoza meteo Romania 7 Iunie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Iunie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Iunie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Vineri 7 Iunie

Vremea va deveni călduroasă pe arii relativ extinse în zonele de câmpie și de podiș, iar temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 33 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu precădere în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții, local în regiunile nordice, estice, în centru, la munte și izolat în rest. Pe suprafețe mici cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp, 15…25 l/mp și va cădea grindină. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 10 și 20 de grade

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține călduroasă, cu o maximă termică de 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, dar după-amiaza și seara vor fi posibile înnorări, averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 16…19 grade.

Prognoza meteo Romania 7 Iunie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 7 Iunie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply