Prognoza meteo Romania 12 Iunie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Iunie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Iunie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Miercuri 12 Iunie

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice în scădere față de intervalul anterior, în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat vijelii și căderi de grindină ziua la munte, precum și în nord-vest și centru și local în restul teritoriului, iar noaptea cu precădere în jumătatea estică. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi de 15…25 l/mp și pe alocuri de peste 30…40 l/mp. În Muntenia, Dobrogea continentală și sudul Moldovei va mai fi disconfort termic, cu temperaturi ridicate pentru această perioadă și pe alocuri caniculă. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 35 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade.

La BUCUREȘTI,

Valorile termice diurne vor fi în scădere față de intervalul anterior, dar tot vor mai atinge pragul caniculei după-amiaza, iar disconfortul termic va fi în continuare ridicat. Cerul va fi variabil, cu probabilitate ridicată după-amiaza pentru înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 33…35 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

Prognoza meteo Romania 12 Iunie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 12 Iunie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply