Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Miercuri 19 Iunie

Valul de căldură se va extinde, astfel că în cea mai mare parte a țării vremea va fi călduroasă, local caniculară îndeosebi în Câmpia de Vest și în Câmpia Română, cu disconfort termic ridicat și un indice temperatură umezeală (ITU) ce va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Totodată, local noaptea va fi tropicală. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 37 de grade, iar cele minime se vor situa în marea lor majoritate între 12 și 23 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza în zona de munte, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

La BUCUREȘTI,

Vremea va deveni caniculară, cu disconfort termic ridicat și un indice temperatură umezeală (ITU) ce va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 34…36 de grade, iar cea minimă de 17…21 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 19 Iunie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply