Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Marți 25 Iunie

Valul de căldură va continua. În mare parte din țară vremea va fi călduroasă, iar în sud și în vest, local, caniculară, cu disconfort termic accentuat și indice temperatură-umezeală (ITU) ce va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra, în general între 26 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade în Dealurile de Vest și în nordul litoralului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local la munte, în Banat, Crișana, Oltenia, vestul și sudul Transilvaniei și doar izolat în rest. Aversele vor avea și caracter torențial, pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate și vor mai fi posibile vijelii și grindină.

La BUCUREȘTI,

Se vor menține valul de căldură și disconfortul termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 33…35 de grade, iar cea minimă de 17…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 25 Iunie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply