Prognoza meteo Romania 26 Iunie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Iunie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Iunie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Miercuri 26 Iunie

Temperaturile vor fi cu mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, cu cele mai mari valori în Banat, Oltenia și Muntenia, unde după-amiaza izolat va fi caniculă, disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități; maximele se vor încadra între 25 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 21 de grade în Dealurile de Vest, Lunca Dunării și pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului, în jumătatea vestică a țării și izolat în rest. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi pe arii restrânse însemnate. Izolat vor fi vijelii și grindină.

La BUCUREȘTI,

Temperaturile vor fi cu mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, după-amiaza vremea poate fi caniculară, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 33…35 de grade, iar cea minimă de 17…20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 26 Iunie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 26 Iunie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply