Prognoza meteo Romania 27 Iunie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 27 Iunie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 27 Iunie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Joi 27 Iunie

Valul de căldură va persista în cea mai mare parte a Munteniei și local în Oltenia, disconfortul termic se va menține ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) local va atinge pragul critic de 80 de unități. În vestul, nord-vestul, centrul și sud-vestul țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat vijelii și grindină. Ploile vor avea caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15…20 l/mp și izolat de peste 30 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua pe arii restrânse în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 de grade în nordul litoralului.

La BUCUREȘTI,

Valul de căldură va persista, disconfortul termic se va menține ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 18 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat.

Prognoza meteo Romania 27 Iunie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 27 Iunie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply