Prognoza meteo Romania 28 Iunie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Iunie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Iunie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Vineri 28 Iunie

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, pe alocuri caniculară în Muntenia și sudul Moldovei, zone cu disconfort termic mai ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și seara, în Banat, Crișana, Maramureș, local la munte, în vestul și nord-vestul Transilvaniei și izolat posibil în rest. Pe suprafețe mici cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22 de grade pe litoral.

La BUCUREȘTI,

Vremea se va menține călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 17…20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 28 Iunie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 28 Iunie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply