Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Sâmbătă 29 Iunie

În țară, valul de căldură va persista și se va intensifica, pe arii extinse va fi caniculă și disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități cu precădere în vestul și în sudul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 28…30 de grade pe litoral și în jurul a 37 de grade în zona de câmpie din Oltenia și Muntenia; noaptea va fi local tropicală, iar minimele termice vor fi cuprinse în general între 13 și 22 de grade.

Cerul va fi variabil și doar pe spații mici vor fi averse și descărcări electrice după-amiaza îndeosebi la munte, iar seara și la începutul nopții în extremitatea de vest a țării. Vântul va sufla slab și moderat.

La BUCUREȘTI,

Valul de căldură se va intensifica ușor, vremea va fi caniculară, cu disconfort termic ridicat și indice temperatură-umezeală (ITU) ce va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi 36…37 de grade, iar cea minimă de 18…21 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply