Prognoza meteo Romania 30 Iunie – 1 Iulie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Iunie – 1 Iulie 2024 #Romania #vremea.

Găsiți în permanență actualizarea precipitațiilor în această pagină: Prognoza meteo Romania.

Radar Romania

Duminică 30 Iunie

Valul de căldură și disconfortul termic vor fi persistente și intense în Oltenia, Muntenia și în sudul Moldovei și se vor menține, dar vor diminua în intensitate în Banat, sudul Transilvaniei și în centrul Moldovei, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar local noaptea va fi tropicală. În regiunile sudice, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi redusă. În restul teritoriului, valorile termice vor fi în scădere și în special după orele amiezii vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse posibil torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat, vijelii, grindină și cantități de apă mai insemnate. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 și 38 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade.

În București, valul de căldură va fi intens și persistent. Vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat și indice temperatură umezeală (ITU) de peste 80 de unități. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 38 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 30 Iunie - 1 Iulie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 30 Iunie - 1 Iulie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 30 Iunie - 1 Iulie 2024 #vremea

Luni 1 Iulie 2024,

Valul de căldură se va menține în regiunile sudice, unde local va fi caniculă și disconfort termic accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 și 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade pe litoral și în vestul Olteniei. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului mai ales în timpul ploilor, local la munte și în centrul țării și pe suprafețe mai mici în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, izolat se vor acumula cantități însemnate de apă și vor fi posibile vijelii și grindină.

Prognoza meteo Romania 30 Iunie - 1 Iulie 2024 #vremea

In Bucuresti,  valul de căldură va fi intens și persistent. Vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat și indice temperatură umezeală (ITU) de peste 80 de unități. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 38 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 30 Iunie - 1 Iulie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply