Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Marți 2 Iulie

În ţară, gradul de instabilitate atmosfericã se va accentua treptat în cea mai mare parte a ţãrii, valul de cãldurã va persista în Muntenia, vestul Dobrogei şi jumãtatea de sud a Moldovei, în timp ce în restul teritoriului vremea se va rãcori semnificativ.

Pe arii extinse, la început în vest, centru şi nord, apoi şi în regiunile sudice, vor fi înnorãri accentuate, averse torenţiale, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, pe alocuri vijelii şi grindinã. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantitãţi de apã de peste 20…40 l/mp şi pe arii restrânse de 50…60 l/mp.

În Dobrogea, astfel de fenomene se vor semnala pe suprafeţe mici, în cursul nopţii. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade, iar în Muntenia, vestul Dobrogei şi jumãtatea de sud a Moldovei se vor situa între 34 şi 38 de grade şi indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi. Minimele termice ale nopţii vor fi cuprinse între 13 şi 19 grade, local mai ridicate în sud-est (pânã la 22…23 de grade pe litoral).

La BUCUREȘTI,

Valul de cãldurã va persista, va fi caniculã şi disconfort termic accentuat, iar din orele serii gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creştere. Cerul va fi variabil pânã spre searã, apoi înnorãrile se vor accentua, vor fi intensificãri ale vântului, averse torenţiale, descãrcãri electrice şi posibil vijelii şi grindinã.

Temperatura maximã va fi de 35…37 de grade, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi; minima termicã va fi de 18…20 de grade.

Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 2 Iulie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply