Prognoza meteo Romania 7 – 8 Iulie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 7 – 8 Iulie 2024 #Romania #vremea.

Găsiți în permanență actualizarea precipitațiilor în această pagină: Prognoza meteo Romania.

Radar Romania

Duminică 7 Iulie

Vremea va fi călduroasă, în vestul și sudul țării va deveni caniculară, cu disconfort termic în creștere. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiază în zona Carpaților Occidentali unde izolat vor fi posibile averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade, ușor mai coborâte în depresiuni.

În București, vremea va deveni caniculară după-amiaza, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18…20 de grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 7 - 8 Iulie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 7 - 8 Iulie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 7 - 8 Iulie 2024 #vremea

Luni 8 Iulie 2024,

Vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezii în vestul și sudul țării, local în est și izolat în centru, unde și disconfortul termic va fi ridicat. În cursul zilei, cerul va fi variabil, iar după-amiaza vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice, pe arii restrânse în zonele de munte și cu totul izolat în regiunile intracarpatice și în zonele deluroase din sud. Noaptea cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, posibil cu intensificări trecătoare asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 37 de grade, iar cele minime între 10…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23…25 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo Romania 7 - 8 Iulie 2024 #vremea

In Bucuresti,  vremea va fi caniculară în orele amiezii când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă va fi de 19…20 de grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 7 - 8 Iulie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply