Prognoza meteo Romania 10 Iulie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Iulie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Iulie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Miercuri 10 Iulie

Valul de căldură va persista, iar pe arii extinse vremea va fi caniculară, disconfortul termic accentuat și indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 32 și 38 de grade, noaptea va fi tropicală în majoritatea regiunilor, iar minimele termice vor fi cuprinse între 16 și 26 de grade, mai coborâte în zonele depresionare din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar cu înnorări temporare după-amiaza când vor fi averse slabe și descărcări electrice pe arii restrânse la munte și în sud-estul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Muntenia și sudul Moldovei.

La BUCUREȘTI,

Valul de căldură se va menține, va fi caniculă, disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar cu înnorări trecătoare după-amiaza. Vântul va fi moderat pe timpul zilei, apoi va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 37…38 de grade, iar cea minimă de 21…23 de grade.

Prognoza meteo Romania 10 Iulie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 10 Iulie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply