Prognoza meteo Romania 12 Iulie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Iulie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Iulie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici:

Prognoza zilei ANM

Vineri 12 Iulie

Valul de cãldurã, canicula şi disconfortul termic accentuat se vor menţine în cea mai mare parte a ţãrii. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi pe arii extinse pragul critic de 80 de unitãţi. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 34 şi 39 de grade. Noaptea va fi tropicalã în majoritatea zonelor, cu minime cuprinse între 17 şi 27 de grade, mai scãzute în depresiuni spre 12 grade. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri, averse şi descãrcãri electrice, în a doua parte a zilei, pe alocuri la munte şi izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în Dobrogea şi asociat averselor.

La BUCUREȘTI,

Valul de cãldurã, canicula şi disconfortul termic accentuat se vor menţine. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 39 de grade, cea minimã, specificã nopţii tropicale, va fi de 19…22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat (viteze la rafalã de pânã la 30 … 35 km/h).

Prognoza meteo Romania 12 Iulie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 12 Iulie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply