Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 3 Decembrie 2019.

Prognoza meteo #Romania 3 Decembrie 2019. Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.
Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Joi

Vremea va fi rece dimineața și noaptea, însă la orele amiezii valorile termice se vor situa în jurul celor normale în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, dar local în zonele joase de relief, cu precădere la începutul zilei și pe parcursul nopții, se vor semnala nori stratiformi sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, izolat până spre -20 de grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral, spre 2…3 grade.Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo Bucuresti 5 Decembrie 2019 #RomaniaPrognoza zilei ANM

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Joi

Vremea va fi rece dimineața și noaptea, dar la orele amiezii valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi mai mult senin, însă în orele dimineților se mențin condițiile de apariție a ceții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -4…-3 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Meteograma Bucuresti

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi  Romania astaziPrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi minime la noaptePrognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi mainePrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Precipitatii acum

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply