Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 20 Septembrie 2019.

Prognoza meteo #Romania 20 Septembrie 2019. Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.
Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sămbătă

Vremea va fi răcoroasă, chiar rece dimineața și noaptea în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va fi moderat în regiunile estice și sud-estice, precum și pe crestele montane și va sufla slab în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai coborâte în zonele depresionare, până la -4 grade în cele din estul Transilvaniei. Izolat, mai ales în depresiuni, se va produce brumă, iar pe arii restrânse, în cursul nopții, va fi ceață.Prognoza zilei ANM

Duminică

Vremea va fi în general frumoasă; cerul va fi mai mult senin ziua, iar noaptea se va înnora treptat în regiunile vestice. Valorile termice, în creștere ușoară în toate regiunile, se vor situa în jurul celor caracteristice datei, dar în orele dimineții va fi încă rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime în general între 0 și 14 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană din sud-vest. În cursul nopții, izolat va fi ceață, iar în depresiuni se va produce brumă.Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo Bucuresti 21 – 22 Septembrie 2019 #RomaniaPrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sambată
Vremea va fi răcoroasă, chiar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 4…5 grade.

Duminică
Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade, mai scăzută în zona preorășenească, până spre 7 grade.

Meteograma Bucuresti

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi  Romania astaziPrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi minime la noaptePrognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi mainePrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi Luni dimineataPrognoza zilei ANM

Precipitatii LuniPrognoza zilei ANM

Precipitatii acum

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply