Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romana 27 Septembrie 2022.

Prognoza meteo în țară

Miercuri

În regiunile vestice, nord-vestice și centrale, vremea va fi răcoroasă, înnorările vor fi temporare și local vor fi averse, posibil însoţite de descărcari electrice. În restul teritoriului, valorile termice vor fi în general mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această dată, cerul va fi variabil și ploile izolate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua pe crestele montane, în sud și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 28 de grade, iar cele minime se vor situa în general între 6 şi 16 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceață.Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo Bucuresti 28 Septembrie 2022 #RomaniaPrognoza zilei ANM

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Miercuri

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat după-amiaza și seara și în general slab în restul intervalului. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

 

 

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

 

Prognoza zilei ANMRadar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi  Romania astazi Prognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi minime la noapte Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi maine Prognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

 

 

Precipitatii acum

Prognoza zilei ANM
Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

4 Replies to “Prognoza zilei ANM”

Leave a Reply