Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 14 Ianuarie 2021.

Prognoza meteo #Romania 14 Ianuarie 2021.
Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.
Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Vineri

Vremea se va răci în vestul, nordul, nord-estul și centrul țării, unde valorile termice vor fi mai scăzute decât în mod normal la această dată, iar în a doua parte a nopții local va deveni geroasă. În restul teritoriului temperaturile diurne vor fi apropiate de mediile climatologice, dar cele nocturne vor coborî sub acestea. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -13 și -4 grade. Ziua cerul va fi variabil în regiunile sudice și sud-estice și mai mult noros în restul teritoriulului, iar noaptea înnorările vor deveni mai persistente în jumătatea de sud-est. Va ninge în general slab cantitativ, în zonele montane, local în vest, nord-vest și centru și pe suprafețe mai mici în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua, la munte, îndeosebi la altitudini mari în Carpații Meridionali și de Curbură, unde rafalele vor depăși 65…75 km/h, zăpada va fi spulberată și ninsoarea, trecător, viscolită, iar cu viteze mai mici și pe arii restrânse și în restul teritoriului. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo Bucuresti 15 Ianuarie 2021 #Romania

Prognoza zilei ANM

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Vineri

Vremea va fi în general frumoasă și normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil ziua, dar se va înnora noaptea, când trecător vor fi condiții de ninsoare slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade.

Meteograma Bucuresti 

Prognoza zilei ANM

Prognoza zilei ANM

 

Prognoza zilei ANMRadar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi  Romania astaziPrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi minime la noaptePrognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi mainePrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Precipitatii acum

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

3 Replies to “Prognoza zilei ANM”

Leave a Reply