Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romana 20 Ianuarie 2022.

Prognoza meteo #Romania 20 Ianuarie 2022
Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Joi

Vremea se va încălzi semnificativ în centrul, sudul și estul țării, dar nu va avea variații termice semnificative în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi de la -2 grade în Maramureș, până la 10 grade în Oltenia și sud-vestul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -8 şi 2 grade. Cerul se va înnora treptat, pe parcursul zilei în jumătatea de nord-vest a teritoriului, apoi și în celelalte regiuni. Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei și izolat, mixte, în rest. Vor fi condiții de polei, cu probabilitate mai ridicată în vest. La munte va ninge, iar la altitudini mari vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 80…90 km/h, zăpada va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută. Intensificări temporare ale vântului vor fi local şi în zonele joase de relief, unde rafalele vor fi în general de 45…55 km/h, iar în nord-vest, nord și centru, trecător ninsoarea va fi viscolită.Prognoza zilei ANM

 
 

Prognoza meteo Bucuresti 20 Ianuarie 2022 #RomaniaPrognoza zilei ANM

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Joi

Vremea se va încălzi și va deveni mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad. Cerul va fi mai mult senin până spre orele serii, apoi se va înnora treptat, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, temporar cu uşoare intensificări, care la rafală vor atinge viteze în general de 40…45 km/h

Meteograma Bucuresti

Prognoza zilei ANM

Prognoza zilei ANM

 

Prognoza zilei ANMRadar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi  Romania astaziPrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi minime la noaptePrognoza zilei ANM

 

Precipitatii si temperaturi mainePrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

 

Precipitatii acum

Prognoza zilei ANM

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

4 Replies to “Prognoza zilei ANM”

Leave a Reply