Prognoza zilei ANM

Prognoza  meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 26 – 27 Mai 2018.

Prognoza #meteo #Romania 26 – 27 Mai 2018.

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă
Vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, dar mai ales dupã-amiaza și seara, instabilitatea atmosfericã va fi în creștere și se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate și averse însoțite de descãrcãri electrice, local în zonele de munte și pe arii mai restrânse în restul țãrii. Izolat vor fi condiții de grindinã, iar îndeosebi în jumãtatea de vest a teritoriului, ploile vor avea și caracter torențial. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri în regiunile sud-estice, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21…23 de grade pe litoral și 30 de grade, izolat în Câmpia de Vest și Câmpia Românã, iar cele minime între 9 și 19 grade.GIFMaker.org_97fBex-1

Duminică
Vremea va fi în continuare caldã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta îndeosebi în a doua parte a zilei, în jumãtatea de vest a teritoriului, precum și la munte, unde vor fi înnorãri temporar accentuate și local averse însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cãdea grindinã. În restul țãrii, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.GIFMaker.org_3dZgUe

Prognoza meteo Bucuresti 26 – 27 Mai #RomaniaPrognoza-Bucuresti-astazi-1 Prognoza-Bucuresti-maine-1

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă
Vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales dupã-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse, însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Duminică
Cerul va avea înnorãri temporare, dar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Meteograma Bucuresti


Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

visual5hdcomplete
infraPolairPrecipitatii si temperaturi  Romania astaziPrecipitatii-astazi-21 Temperaturi-astazi-21
Temperaturi minime la noapteTemperaturi-maine-dimineata-21

Precipitatii si temperaturi maine Precipitatii-maine-21 Temperaturi-maine-20

Temperaturi Luni dimineataTemperaturi-luni-dimineata-1
Precipitatii LuniPrecipitatii-Luni-3
Radar Romania

 

rainTMC

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply