Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romana 10 – 11 Aprilie 2021.

Prognoza meteo #Romania 10 – 11 Aprilie 2021.
Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.
Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă

Vremea va fi în continuare rece pentru această dată, chiar deosebit de rece dimineața și noaptea, în cea mai mare parte a țării. Temperatura aerului, în creștere ușoară, va avea valori maxime cuprinse, în general, între 10 şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, și minime ce se vor situa între -9…-7 grade în depresiunile intramontane şi 6…8 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Cu totul izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceaţă și, local în Transilvania şi pe arii mai restrânse, mai ales în zonele deluroase, în celelalte regiuni, se va semnala brumă.Prognoza zilei ANM

Duminică

Vremea va continua să se încălzească. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade pe litoral şi 20 de grade în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile intramontane şi 8…9 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul, mai mult senin, va avea înnorări temporare spre seară şi noaptea în vest și nord-vest, dar numai cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în Banat şi nordul Moldovei. Spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse în Transilvania și izolat în Moldova, Muntenia și dealurile Olteniei, se va semnala brumă. Izolat vor fi condiții de ceață.Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo Bucuresti 10 – 11 Aprilie 2020 #RomaniaPrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă

Vremea se va încălzi, dar va fi încă rece pentru această dată, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad. Noaptea, vor fi condiții de brumă.

Duminică

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Meteograma Bucuresti

Prognoza zilei ANM

Prognoza zilei ANM

 

Prognoza zilei ANMRadar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi  Romania astaziPrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi minime la noaptePrognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi mainePrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi Luni dimineataPrognoza zilei ANM

Precipitatii LuniPrognoza zilei ANM

Precipitatii acum

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

4 Replies to “Prognoza zilei ANM”

Leave a Reply