Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 23 – 24 Martie 2019.

Prognoza #meteo #Romania 23 – 24 Martie 2019.

Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modul Lanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sămbătă

Vremea va fi în continuare în general frumoasă, iar valorile termice vor fi, în cea mai mare parte a țării, mai ridicate decât în mod normal la această dată. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest, dar mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului în regiunile sudice, unde izolat vor fi condiții de ploaie slabă. Îndeosebi în cursul zilei, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși pe arii restrânse 70 km/h în Carpații Meridionali și de Curbură și 55…60 km/h în Moldova, Bărăgan și Dobrogea, iar trecător și la cote mai reduse vor fi intensificări și în restul teritoriului. Noaptea se va semnala brumă, local în nord și centru și izolat în restul teritoriului.Prognoza meteo Romania

Duminică

Vremea se va menține în general frumoasă și cu valori termice peste mediile climatologice în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nordice și nord-estice, unde mai ales spre seară și în cursul nopții vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra de la 8 grade pe litoral până în jurul valorii de 20 de grade în Banat și Oltenia, iar cele minime se vor situa între -1 și 6 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest. Pe spații mici, spre sfârșitul intervalului, se va semnala brumă.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 23 – 24 Martie 2019 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sambată
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Duminică
Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Meteograma Bucuresti


Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real
Precipitatii si temperaturi  Romania astazi

Temperaturi minime la noapte

Precipitatii si temperaturi maine

 

Temperaturi Luni dimineata

Precipitatii Luni

Precipitatii acum


Radar ANM

 

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply