Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romana 24 Iunie 2022.

Prognoza meteo în țară

Vineri

Vremea va fi călduroasă în vestul și sudul țării, iar în rest se va menține apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în jumătatea de nord-est a teritoriului, unde pe alocuri, cu precădere la munte, vor fi averse slabe, iar spre sfârșitul intervalului, cu totul izolat și în extremitatea vestică. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 20 grade, mai scăzute în depresiuni.Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo Bucuresti 23 Iunie 2022 #RomaniaPrognoza zilei ANM

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania

Bucuresti Vineri

Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice datei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales la începutul intervalului, dar probabilitate de ploaie redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 14…17 grade.

 

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

 

Prognoza zilei ANMRadar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi  Romania astaziPrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi minime la noapte Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi maine Prognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

 

Precipitatii acum

Prognoza zilei ANM
Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

4 Replies to “Prognoza zilei ANM”

Leave a Reply