Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo a zilei ANM. Prognoza meteo Romania 18 – 19 Ianuarie 2020.

Prognoza meteo #Romania 18 – 19 Ianuarie 2020.
 Pentru a vedea hartile cat mai bine va rugam folositi modullLanscape la accesarea site-ului cu telefonul mobil.
Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sămbătă

În zonele joase de relief nebulozitatea joasă și ceața local vor persista, izolat și trecător va burnița sau va fulgui și vor fi depuneri înghețate, chiciură și posibil polei. La deal și la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și 2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -19 grade.Prognoza zilei ANM

Duminică

În zonele joase de relief, în special din sudul și estul țării, vremea va rămâne închisă, se va semnala ceață, local asociată cu depuneri de chiciură, iar pe spații mici va burnița sau va fulgui. Vor fi condiții de polei. La deal și la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 1 grad pe litoral.Prognoza zilei ANM

Prognoza meteo Bucuresti 18 – 19 Ianuarie 2020 #RomaniaPrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sambată
Vremea se va menține închisă. Trecător va burnița sau va fulgui și vor mai fi condiții de ceață asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

Duminică
Vremea va rămâne închisă, trecător va burnița sau va fulgui și vor fi condiții de ceață, cu o probabilitate mai ridicată la începutul intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade.

Meteograma Bucuresti

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi  Romania astaziPrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

Temperaturi minime la noaptePrognoza zilei ANM

Precipitatii si temperaturi mainePrognoza zilei ANM Prognoza zilei ANM

 

Temperaturi Luni dimineataPrognoza zilei ANM

Precipitatii LuniPrognoza zilei ANM

Precipitatii acum

Prognoza zilei ANM
Prognoza zilei ANM

Radar ANM

Credit: INMH

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply