Prognoza meteo Romania 9 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Ianuarie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Ianuarie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Marți 9 Ianuarie

Vremea va fi deosebit de rece în majoritatea zonelor, geroasă la începutul zilei în Moldova și în estul Transilvaniei, iar noaptea pe arii extinse în nordul, centrul și estul teritoriului și izolat în rest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse ninsori slabe ziua în jumătatea de sud a țării. Vântul va avea intensificări în est și sud-est, cu rafale în general de 50…65 km/h, iar pe arii mai restrânse și în zonele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -9 și 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până în jurul a -18 grade. Spre dimineață, izolat se va forma ceață cu depunere de chiciură.

La BUCUREȘTI,

Vremea va fi rece, astfel că temperatura maximă va fi de -1…0 grade, iar cea minimă de -8…-5 grade. Cerul va avea înnorări mai ales în prima parte a zilei când, temporar va ninge slab, apoi se va degaja. Vântul va sufla în general moderat ziua (temporar cu rafale de 40…45 km/h), amplificând senzația de frig.

Prognoza meteo Romania 9 Ianuarie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 9 Ianuarie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply