Prognoza meteo Romania 7 Martie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Martie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 martie 2024. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast

Joi 7 Martie

Vremea va continua să se răcească și va fi în general închisă. Va ploua în vestul, sudul și centrul țării și pe alocuri în rest. La munte va ninge, iar în zonele deluroase și pe arii restrânse în Transilvania și Moldova vor fi precipitații mixte. Pe areale mici se vor acumula cantitați de peste 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în sud, centru, nord-vest și extremitatea de sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime între -5 și 4 grade. Pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață.

La BUCUREȘTI,

 Vremea se va răci și va fi în general închisă. Temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă în jur de 1 grad.

Prognoza meteo Romania 7 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 7 Martie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply