Prognoza meteo Romania 24 – 25 Martie 2024 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 – 25 Martie 2024 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 24 Martie

În vestul, centrul și nordul țării valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul celor specifice datei și, mai ales ziua, nebulozitatea va fi în general persistentă și temporar va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, local în Oltenia, Moldova și izolat în Muntenia. În restul teritoriului vremea va deveni deosebit de caldă, cerul va fi variabil ziua și noros noaptea, când va ploua în Oltenia, Muntenia, jumătatea sud-estică a Transilvaniei, sudul Moldovei și local în Dobrogea. Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice, iar pe alocuri se vor înregistra cantități de apă de 15…25 l/mp. La munte vor fi precipitații mixte în prima parte a intervalului, apoi vor predomina ninsorile, mai consistente în Carpații Meridionali și de Curbură, unde se va depune strat nou de zăpadă și va fi viscol, iar noaptea în Transilvania vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea local și temporar intensificări, cu viteze mai mari în nord-est, centru și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 9 grade. Izolat se va semnala ceață.

În București,  vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

Prognoza meteo Romania 24 - 25 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 - 25 Martie 2024 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 24 - 25 Martie 2024 #Romania #vremea

Luni 25 Martie 2024,

Valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul normelor în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea temporar înnorări și va ploua local în sud-est și pe arii restrânse în rest. În zonele montane se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în vestul, sudul și centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 5 grade, mai scăzute în depresiuni. Izolat se va semnala ceață.

Prognoza meteo Romania 24 - 25 Martie 2024 #Romania #vremea

In Bucuresti,   valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul normelor. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea de ploaie ridicată. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

Prognoza meteo Romania 24 - 25 Martie 2024 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply