Prognoza meteo Romania 28 – 29 Aprilie 2024 #vremea

Prognoza meteo Romania 28 – 29 Aprilie 2024 #Romania #vremea.

Găsiți în permanență actualizarea precipitațiilor în această pagină: Prognoza meteo Romania.

Radar Romania

Duminică 28 Aprilie

Vremea va fi predominant frumoasă și în general mai caldă decât în mod obișnuit pentru sfârșitul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări și doar izolat ploi de scurtă durată și descărcări electrice la munte și posibil în extremitatea de sud-est a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre valori în jurul a 1 grad. Izolat va fi ceață.

În București,  vremea va fi frumoasă în continuare și ușor mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 28 - 29 Aprilie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 28 - 29 Aprilie 2024 #vremea
Prognoza meteo Romania 28 - 29 Aprilie 2024 #vremea

Luni 29 Aprilie 2024,

În vest, sud-vest și în centru regimul termic va fi caracterizat de valori mai mari decât cele normale, iar în restul teritoriului acestea se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil la munte și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, iar pe parcursul zilei local în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 17 și 26 de grade, cu cele mai mici valori în Delta Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre valori în jurul a 0 grade. Izolat va fi ceață.

Prognoza meteo Romania 28 - 29 Aprilie 2024 #vremea

In Bucuresti,   vremea va fi frumoasă și în continuare ușor mai caldă decât în mod normal la sfârșitul lunii aprilie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.

Prognoza meteo Romania 28 - 29 Aprilie 2024 #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply