Prognoza meteo Romania 22 – 23 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 – 23 Octombrie 2023 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania. Find also 10 days Forecast HERE [ maxbutton id=”5″ ] Radar Romania 

Duminică 22 Octombrie

Valorile termice vor scădea îndeosebi în jumătatea de nord a țării, însă se vor situa în continuare peste cele specifice datei în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi slabe, în special la munte și în regiunile nord-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zonele montane, iar pe parcursul zilei și în nord-vest și sud-est. Temperaturile maxime se vor situa în general între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 6 și 17 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

În București, Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil în timpul zilei și mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade.

Prognoza meteo Romania 22 - 23 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 22 - 23 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 22 - 23 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Luni 23 Octombrie 2023,

Valorile termice vor scădea în majoritatea zonelor, însă vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi ploi slabe, local la munte și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 28 de grade, iar cele minime în general între 4 și 14 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

In Bucuresti,  Valorile termice vor scădea, însă vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade, ușor mai coborâtă la periferie.

Prognoza meteo Romania 22 - 23 Octombrie 2023 #Romania #vremea
Prognoza meteo Romania 22 - 23 Octombrie 2023 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar/Precipitații ANM

Credit :  www.meteoromania.ro, , wetteronline.de 

www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte

Leave a Reply